Pagina's

woensdag 29 januari 2014

Love is in the air!

het is alweer bijna valentijn, weet jij al wat jij jou crush gaat geven? of heb je een vriendje en weet je niet wat je moet geven? Ik zet vandaag wat ideetjes op een rij. Wil je weten welke lees dan vooral verder!

bron: http://weheartit.com/entry/98678686/search?context_type=search&context_user=karin211296&query=love 
Heb je weinig budget of wil je graag de crea bea in jezelf los gooien, dan is het een goed idee op pinterest of op welke.nl te kijken voor creatieve ideetjes.
Free DIY Valentine Gift Boxes
Bron: http://www.pinterest.com/pin/275423333433563684/

Valentine gift box: Hoe leuk is het om je eigen gift boxjes te maken, om hier dan kleine cadeautjes of snoepjes in te doen.

                             Valentine Gift for Him
Boekje met reden: Dit kunnen de redenen zijn over hoeveel je van hem houdt, maar je kunt er natuurlijk ook een eigen persoonlijke touch aan geven. Je kunt hier natuurlijk ook een glazen pot voor kopen en allemaal kleine briefjes in deze pot stoppen.


valentine cookies
Bron: http://www.pinterest.com/pin/126382333262885868/

                                         
Koekjes: je kunt natuurlijk ook zijn favoriete koekjes bakken of als je daar geen tijd voor hebt kopen.


Als geen zin hebt om zelf aan de slag te gaan en gewoon wat in de winkel wilt kopen, zijn hier natuurlijk ook genoeg opties voor.


Valentijn geschenkdoos
Bron: http://www.xenos.nl/assortiment/feestartikelen/valentijnsartikelen/valentijnsgeschenkdoos

                                         
zelf een cadeaubox samenstellen: Bij de drogisterijen heb je meestal cadeauboxen, maar hoe leuk is het om zelf deze box samen te stellen. Gewoon met een paar kleine cadeautjes die je vriend of crush leuk vinden. Deze box bijvoorbeeld komt van xenos.

Er zijn ook veel webshops die leuke valentijns cadeaus, typ bijvoorbeeld eens op google valentijns cadeaus in. Hier krijg je verschillende websites met leuke en betaalbare valentijns cadeaus.



Weet jij al wat jij je crush of vriendje voor valentijns gaat geven?



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten